A trecut un an de cand a fost lansata, iar la aniversare am luat Dacia Duster si am testat-o prin noroaie. Vezi cum s-a descurcat!

Cred ca sunt ultimul jurnalist auto din Romania care testeaza Dacia Duster. Pur si simplu, n-am avut ocazia pana acum, dar nici nu am insistat s-o primesc la test. Insa asta nu putea dura la nesfarsit, pentru ca eram foarte curios in legatura cu acest prim SUV Dacia. Asa ca am testat-o, exact la un an de cand a fost lansata, timp in care s-au primit peste 100.000 de comenzi, la nivel international.

Pun pariu ca, pana acum, ati citit o gramada de teste si pareri despre masina asta. Asa ca nu va asteptati sa va spun date tehnice cat mai amanuntite, le gasiti pe site-ul Dacia. Eu o sa va spun cum mi s-a parut mie Dacia Duster, in raport cu ce asteptam de la ea.

Mai intai, trebuie sa precizez faptul ca am avut la test modelul Duster Laureate 1,5 dCi, 110 CP, in versiune 4×4. Asadar, cel mai scump Duster, ornat si cu cam toate optionalele posibile. Asta e masina pe care o vedeti in poze. Costa 16.600 euro, pentru ca recent s-a scumpit, fara sa mai punem la socoteala optionalele.

Daca tot sunt printre ultimii jurnalisti care testeaza masina, am avantajul ca stiu ce se tot spune de un an de zile despre masina asta. Ce i se reproseaza Daciei Duster. Iar unul din reprosurile frecvente este ca… arata rau. Nu e moderna, ca se putea face mult mai bine la capitolul design. Un lucru e sigur, Duster nu este.... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto offroad)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.