Ce ofera spatiosul Renault Fluence si la ce pret, am aflat dupa ce am testat masina pe parcrusul a peste 500 km.
Sunt la primul contact cu Fluence, dupa ce l-am cunoscut bine pe inaintasul lui, Megane Sedan, pe un drum Bucuresti – Geneva si retur. Asa ca Fluence chiar trebuia trecut pe lista masinilor testate.

Va spun si voua ce-am simtit exact acum 2 ani cand am vazut pentru prima data masina.
Fluence nu (ma) impresioneaza prin design, dar recunosc faptul ca nu arata rau. Moderna, placuta, dar nu genul care intoarce privirea soferilor din trafic. Evident, imi place mai mult partea frontala a lui Megane, dar francezii au ales sa nu mai faca o versiune cu portbagaj a acestuia, ci sa vina cu un model nou.

Vechiul Megane sedan era (si este inca) foarte pe gustul romanilor.
Ei bine, Fluence are si mai multe motive sa fie cel putin la fel de apreciat. Pentru ca este mai mare (4.618 mm), ofera si mai mult spatiu, iar portbagajul ofera 530 litri (fata de 520 litri la Megane sedan). 530 litri inseamna aproape la fel de mult ca... citeste articolul integral pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.