Am testat noul Chevrolet Orlando, intr-o excursie de 3 zile. Vezi cum s-a descurcat, plin de bagaje si cu 7 oameni la bord.

Cum eu sunt adeptul vacantelor cu masina, indiferent de distanta, sunt sensibil la masinile care se preteaza exact la asa ceva. Intr-o vreme imi imaginam ca un motorhome e perfect, dar mi-am dat seama ca e mult prea lent pentru gusturile mele. Desigur, n-am nimic impotriva vacantelor cu masini de la clasa (cel putin) compacta in sus, dar adevarul este ca nici una nu este mai potrivita ca un monovolum, mai ales cand esti cu ceva prieteni.

Noul Chevrolet Orlando, primul monovolum al gamei Chevrolet pentru Europa, mi-a atras atentia inca de la primele poze oficiale.
Si mi-a placut atunci, ca si acum, faptul ca este modern fara sa fie multe prea stilizat, cu linii ciudate, incercand sa fie cat mai deosebit. Nu, Orlando arata barbatesc, aminteste de un SUV si pare chiar usor brut daca-l pui langa un Opel Zafira (de care nu e chiar strain la nivel tehnic) si asta place. Probabil mai mult barbatilor.

Oricum, l-am luat pe Orlando exact unde ar trebui sa fie in elementul lui. Intr-o vacanta de 3 zile la munte, departe de Bucuresti. L-am incarcat pentru scurt timp cu 7 persoane, i-am umplut portbagajul si s-a descurcat excelent. I-a placut si proprietarului vilei pe care o vedeti in poze si care... citeste mai multe despre Chevrolet Orlando pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.