Am testat cel mai mic Renault, Twingo, in versiunea destinata exclusiv femeilor. Cu spatiu pentru rujuri si oglinda mobila.
Renault Twingo a fost adus tarziu de catre cei de la Renault Romania in tara noastra. Cumva, n-au crezut ca cel mai mic model Renault va face cine stie ce ravagii in Romania si cred ca au apreciat corect. Insa, in ultima parte a vietii actualei generatii, Twingo este disponibil si la noi. Cu un singur motor, fara diesel. Deci nu ne asteptam sa conteze cine stie ce la vanzari.

Eu am testat versiunea Miss Sixty si cred ca nu e cazul sa va mai spun ca este destinata exclusiv femeilor. Sau barbatilor foarte sensibili Bine, in general, Renault Twingo este destinat femeilor, dar aceasta versiune Miss Sixty cu atat mai mult. Asadar, am incercat sa ma pun in pielea unei femei si sa vad ce-i cu masina asta. N-am reusit, dar... citeste mai multe despre Renault Twingo Miss Sixty pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.