Am testat cea mai economica versiune a modelului DS3 de la Citroen. Si am aflat cat de important este sistemul Stop/Start.

Inca de cand am testat primul DS3, care s-a nimeri a fi si cel cu motor de 1,6 litri THP, cu 150 CP, am stabilit clar ca imi place foarte mult masina asta. Si eu nu sunt chiar un mare fan Citroen. La momentul asta imi plac DS3, C5 si C6. Atat. Dar DS3 este cu totul special. Arata intr-un mare fel, nici nu-l vad ca avand vreo legatura cu C3.

Si, poate va surprinde, in Europa, Citroen DS3 merge excelent. Cred ca nici francezii nu se asteptau, pentru ca cea mai mare problema a masinii asteia este pretul, unul consistent. Poate DS3 in sine merita banii astia, dar sunt multi carora, desi le place masina, nu le vine sa plateasca atatia bani pe un Citroen.
Acum, se poate spune ca am condus extremele lui DS3, la nivelul motorizarilor. De la motor turbo, benzina, de 150 CP, am avut acum pe mana versiunea cu motorul... citeste mai multe despre Citroen DS3 pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.