Cu 170 CP, noul BMW Seria 1 ne arata ca este poate cel mai sportiv hatchback compact. Nu in cifre absolute, ci in privinta comportamentului pe sosea.

Am condus noul BMW Seria 1 si, din fericire, am avut ocazia sa vad la lucru nu un diesel, ci propulsorul de 1,6 litri, turbo, benzina. Il stim toti din gama Mini.

BMW a avut succes deplin cu prima generatie Seria 1, cand bavarezii au intrat, pentru prima data, in clasa compacta. Normal ca noul model ar trebuie sa fie si mai bun, cu atat mai mult cu cat se asteapta volume mari de la el. In conditiile in care, curand, asteptam un nou Audi A3, noul Seria 1 are ceva de lucru…

La prima impresie, va amintiti, am spus ca ma cam dezamageste designul partii frontale, de fapt al farurilor. In realitate, masina arata destul de bine. Da, poate as fi... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.