Am testat noul Citroen DS4, o masina care arata foarte bine, se conduce la fel de bine si in mod sigur nu te va lasa neobservat. Cu un pret, desigur.

Sunt un mare fan al gamei DS a celor de la Citroen. Fara rezerve, mi-a placut mult Citroen DS3, in ambele versiuni testate. Asa ca am asteptat cu nerabdare testul cu DS4. Si n-am fost dezamagit. Deloc.

Ideea este urmatoarea. Citroen DS4 nu este o masina pentru oricine. Are un public foarte bine targetat, dispus sa dea bani pentru exclusivitate. Nu este pentru cei ce vor utilitate in primul rand. Ci pentru cei care vor sa iasa in evidenta la capitolul “bun gust”, pentru multi ani de acum incolo, pastrandu-se totusi in limite rezonabile de costuri.

Masina arata extrem de bine. Un adevarat crossover, seamana cu un SUV, dar si cu un coupe. Au gasit francezii un echilibru de admirat intre aceste doua concepte si asta mi se pare cea mai mare realizare a lor. Am vazut multi oameni uitandu-se... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.