Auto 3 Mai 2012 10:10
Am testat unul dintre cele mai avantajoase monovolume disponibile in Romania. Renault Grand Scenic ofera spatiu la discretie si autonomie de peste 1.000 km.

Cei de la Renault sunt campioni la monovolume. Pana la urma, unii spun ca ei le-au impus, acum multi ani. Eu am testat modelul Renault Grand Scenic si, da, daca vrei un monovolum, este musai sa vezi ce ofera Renault.

Am avut la test Renault Grand Scenic, in versiunea cu 5 usi, si cu motorul de 1,5 litri dCi si 110 CP. M-am simiti foarte bine cu masina asta, chiar daca am mers singur, dar am avut de transportat ceva si nu poti bate un monovolum la capitolul asta. Indiferent ce-ai vrea sa iei cu tine, n-ai cum sa nu-i faci loc.

Masina o stiti, ati vazut-o in trafic. Arata bine, ma rog, aspectul asta nu primeaza neaparat in fata clientilor. E suficient sa fie modern si sa nu arate chiar ca o... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.