Vrei o masina second hand. Cum e mai bine sa cumperi, din targ, cu riscuri foarte mari sau din surse sigure, dar ceva mai scump? Iata o alternativa.

Ca regula generala, testez masini noi. Ca toti jurnalistii auto. Acum, insa, am testat un BMW 318d second hand, nu neaparat pentru masina in sine, ci pentru a explora optiunea second hand civilizata si fara riscuri.

Inca de la bun inceput va spun ca eu n-as cumpara niciodata o masina din targ. Una “adusa din Germania“, “folosita de un pensionar“, “impecabila, full, fara piele“, “cu doar 77.000 km“. Nici n-as putea sa discut cu samsarii rutinati care-ti vand rable ambalate frumos, cu discursuri ticluite la perfectiune in ani de zile in care au profitat de naivitatea cumparatorilor. Elimin din start solutia asta si ma mira faptul ca inca sunt multi care dau sume mari pe masini care le gauresc bugetul imediat dupa cumparare.

Daca vrei un second hand si mai ales o masina premium... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.