Auto 15 Ianuarie 2013 01:20
Cat de economic poate fi Renault Megane cu cel mai nou motor diesel al francezilor? Foarte economic, fara mari eforturi!

Nu-mi place sa fac teste de consum. Nu am rabdare sa respect toate regulile acestui gen de teste, piciorul meu drept este prea nervos cu acceleratia si nu prea cred in cifre de consum obtinute in niste conditii pe care e aproape imposibil sa le respectam la un drum normal.

Da, si eu ca si voi sunt impresionat de reusitele in domeniu ale unor oameni cu foarte mult timp liber sau platiti pentru asta, care-si permit sa gadile acceleratia pe sute sau mii de kilometri. Dar, sa recunoastem, in general mergem undeva cu treaba, nu pentru a ne lauda cu ce am reusit sa economisim la benzina.

Dar daca tot nu sunt bun la obtinut cifre record de consum, am zis sa incerc s-o fac, cu o masina care m-a impresionat cand am... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.