Soferul unui Bugatti Veyron a avut suficient noroc incat sa scape nevatamat dintr-un accident mai putin obisnuit. Veyron-ul n-a fost insa la fel de norocos.

Bugatti VeyronCea mai scumpa masina din lume, bolidul suprem al zilelor noastre a facut o baie deloc programata si cu atat mai putin benefica. Un clip video postat pe Youtube arata un Bugatti Veyron scufundat partial intr-un lac cu apa sarata din Texas, cel care a postat imaginile spunand si ca soferul a scapat nevatamat din accident. Reteta nu a fost deloc complicata. Viteza mare si pierderea controlului masinii.

Bugatti VeyronNici masina nu a suferit lovituri importante la nivelul caroseriei, dar in mod sigur apa sarata nu se impaca deloc bine cu instalatia electrica si partile din otel ale motorului. Caroseria masinii este facuta din fibra de carbon si aluminiu, dar anumite parti ale sasiului si mai ales la nivelul motorului sunt din metal oxidabil.

Bugatti VeyronAccidentele in care sunt implicate masini exotice fascineaza, dar nu si pe proprietarii lor. Costurile de reparatii sunt mari si chiar daca pentru asta exista asigurarile, timpii de reparatie sunt la fel de impresionanti ca si masina. Cu atat mai mult in cazul lui Veyron, pentru ca Bugatti nu face piesele de schimb chiar pe banda rulanta, iar la ce tehnologie inglobeaza masina, in momentul unui accident trebuie reverificat/recalibrat cam tot.


Oricum, este bine ca totul s-a terminat cu bine pentru milionarul american, chiar daca nu-si va mai putea folosi masina o buna perioada de timp de acum incolo. In acest timp va invata probabil sa regandeasca manevrele pe acea portiuni de drum.

Mai jos gasiti o galerie foto cu Veyron asa cum ar trebui sa arate - pe sosea.

Sursa: WCF


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.