Auto 5 Iulie 2010 00:05
Conceptul Hyundai i-flow este expus la renumitul Festival al Vitezei de la Goodwood (FoS), Anglia, in perioada 1-4 iulie. Modelul, proiectat la centrul tehnic european Hyundai, isi face astfel prima aparitie publică dupa debutul global n cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie.

Conceptul Hyundai i-flow este expus la renumitul Festival al Vitezei de la Goodwood (FoS), Anglia, in perioada 1-4 iulie. Modelul, proiectat la centrul tehnic european Hyundai, isi face astfel prima aparitie publica dupa debutul global in cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie.

Peste 175.000 de vizitatori sunt asteptati la festivalul care prezinta modele de inalta performanta, autovehicule dedicate motorsportului si exponate ale tehnologiei de ultima generatie, precum Hyundai i-flow. Conceptul Hyundai este vedeta pavilionului dedicat tehnologiei, sectiune ce prezinta “un pas in lumea auto a viitorului” si tehnologii dedicate protectiei mediului.

Prefigurând viitorul model Hyundai de clasa D, i-flow expune un design spectaculos imbinat tehnologiei de vârf. Liniile sale elegante nu numai ca propun un aspect inovator, contribuind de asemenea la aerodinamica modelului.

Coeficientul aerodinamic de 0,25 ajuta la reducerea emisiilor CO2 pâna la valoarea de 85 g/km si a consumului de combustibil la 3 l/100km. Tehnologia hibrida diesel-electrica Hyundai, adaugata noului motor de 1,7 litri, joaca un rol cheie in livrarea unor rezultate atât de performante.

Alte noutati pot fi regasite la interiorul i-flow. Tehnologia si materialele de ultima generatie, dezvoltate in colaborare cu BASF, sparg tiparele interioarelor auto traditionale. Optiunile inovative includ functii de recunoastere a comenzilor gestuale, prin intermediul interfetei evoluate.

Finisajul exterior “Liquid Metal” (“metal lichid”), dezvoltat de asemenea in cooperare cu BASF, adauga impactul vizual si un caracter distinctiv modelului.

Allan Rushforth, vice-presedinte al Hyundai Motor Europa, a declarat: “Festivalul vitezei de la Goodwood reprezinta o experienta incitanta, iar anul acesta evenimentul se anunta dominat de modele fascinante. in procesul nostru de pozitionare a marcii Hyundai, prezenta conceptului i-flow in cadrul unui eveniment atât de prestigios este un pas firesc. i-flow este modelul care inglobeaza cele mai recente tehnologii si idei de design. Pavilionul Fos-TECH reprezinta oportunitatea perfecta de a demonstra ca Hyundai a devenit un constructor de top, receptiv la nevoia de protectie a mediului inconjurator.

Citeste si:
Test-drive Robocop
Test-drive Robocop

Sursa: Hyundai


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.