BMW a anuntat un nou brand, dedicat modelelor sale electrice si hibride, care se numeste, simplu "i". Iata si ce bolid hibrid, cu consum redus, va produce!

Asteptam de mult timp informatii noi referitoare la modelele electrice pe care BMW le va oferi pe piata incepand cu 2013 si iata ca acestea au venit.

BMW tocmai a anuntat oficial sub brandul “i”, cel in cadrul caruia vor fi dezvoltate modelele electrice/hibrid ale constructorului german. Si, la cum sunt prezentate acestea, se pare ca vom avea o revolutie in ceea ce priveste propulsia electrica la nivel premium.

Acum stim mai multe si despre primele modele care vor fi lansate sub acest nou brand. Primele doua modele vor debuta in 2013, in productie de serie, dar in mod sigur nemtii lucreaza si la alte proiecte sub acest nou brand.

Este vorba de BMW i3, modelul strict electric, de oras, cunoscut pana acum sub denumirea generica de MegaCity. Desi bavarezii nu spun deocamdata nimic referitor la caracteristicile tehnice ale masinii sunt toate sansele sa vedem sub capota acelasi motor electric al... citeste continuarea pe Motorstory.ro(+ video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.