Nissan Leaf a obtinut titlul World Car of the Year, modelul electric fiind si castigatorul titlului "Masina Anului 2011". Victorie importanta pentru ecologie!

Anul acesta, cele doua premii majore de pe piata auto au revenit unei singure masini Nissan Leaf. Modelul electric dezvoltat de niponi tocmai a castigat titlul “World Car of the Year“, asta dupa ce la finalul anului trecut a castigat si mai cunoscutul premiu european “Car of the Year“.

Va amintiti rezultatul de la “Car of the Year”, atunci cand Nissan Leaf a castigat in fara modelelor Alfa Giulietta si Opel Meriva. Am si spus atunci, titlul este unul mai mult politic, de incurajare a masinilor electrice. Si pot sa motivez foarte clar de ce spun asta – Nissan Leaf nu este nici cea mai frumoasa si nici cea mai performanta masina electrica. Este “verde” la fel ca si alte masini “verzi”, scumpa, si cu autonomie care nu iese sin media oferita de celelalte modele electrice.

Nissan Leaf este un model strict electric, produs in serie, al carui motor electric... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.