Nu foarte mare, dar imposibil de confundat, standul Ferrari este in aceste zile o permanenta atractie pentru vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt.

Indiferent daca are sau nu vreo nouatate la vreun salon auto, Ferrari atrage ca un magnet. Asa s-a intamplat si la Frankfurt unde, in zilele presei, trebuia sa iti faci cumva loc printre marea de jurnalisti din toate colturile lumii ca sa poti admira de aproape bolizii expusi.

La curiozitatea pe care o starneste inevitabil orice masina cu emblema calutului cabrat, s-a adaugat anul acesta la Frankfurt si faptul ca Ferrari a prezentat versiunea F430 Scuderia. Masina este de fapt ceea ce este Challenge Stradale pentru modelul 360 Modena, dar italienii au preferat sa foloseasca pentru noua generatie F430 denumirea Scuderia, pentru a sugera mai intens apropierea dintre tehnologia masinii si cea folosita de Ferrari in Formula 1.

SPECIAL Frankfurt. Standul Ferrari: F430 Scuderia in prim plan
Dezvelirea masinii a fost facuta chiar de Michael Schumacher, insotit de presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo.

Despre masina… ce pot sa spun? Arata incredibil de bine si parca nu-si are locul intr-un spatiu inchis. Chiar si vizual iti impinge imaginatia catre autostrazi si mai ales circuite unde te poti dezlantui in voie. Ceva de genul:

"We're flying high
We're watching the world pass us by
Never want to come down
Never want to put my feet back down
On the ground"

(Depeche Mode - Never let me down again)

Galerie foto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.