Mini a lansat noul Mini Cabrio, model care va debuta pe piata in vara anului viitor.

Noul Mini Cabrio, prezentat oficialPoate parea ciudat ca Mini a ales sa dezvaluie noul Mini Cabrio chiar in prag de iarna, dar nu este vorba decat de o prezentare oficiala. Masina va disponibila in showroom-uri la inceputul verii viitoare, cand incepe sezonul decapotabilelor.

Noul Mini Cabrio, prezentat oficialNoul model nu difera prea mult de generatia anterioara, doar elementele noi prezentate pe versiunea hatchback, ajunsa la a doua generatei, fiind preluate. Noul cabrio dispune de un soft-top retractabil, care se poate plia/deplia in doar 15 secunde, operatiunea fiind posibila si in mers, la viteze de pana la 30 km/h. Evident, portbagajul este destul de mic - are doar 125 de litri, cu 5 litri mai mult decat generatia anterioara.

Ca element de siguranta in caz de rasturnare, noul Mini Cabrio dispune de un roll-bar, ascuns in spatele locurilor posterioare si care, in eventualitatea unui accident se ridica in doar 150 milisecunde.

Noul Mini Cabrio, prezentat oficialDeocamdata se mizeaza pe un singur motor, in doua versiuni de putere. Pentru Mini Cooper Cabrio, propulsorul dezvolta 120 CP, dar montat in Mini Cooper S Cabrio, acesta dezvolta 175 CP, cu ajutorul unui turbocompresor.

Masina este disponibila, in versiunea de serie, cu o cutie manuala cu 6 trepte, dar cei care prefera comoditatea pot opta si pentru una automata, tot cu 6 trepte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.