La Salonul Auto de la Bologna, germanii au prezentat versiunea mai spatioasa a noului Golf.

Oficial: Noul Volkswagen Golf Plus!La a cincea generatie a lui Golf, care tocmai a iesit din productie, germanii au adaugat un model putin ciudat - Golf Plus. Este de fapt vorba de un Golf cu o caroserie mai inalta si mai spatios, acestea fiind dealtfel cam singurele avantaje in "plus" fata de Golf-ul normal. Cei de la VW spun ca au vrut sa pozitioneze versiunea Plus ca fiind destinata in special familiior care isi doresc dimensiunile si pretul unui hatchback, dar ar avea nevoie de mai mult spatiu, totusi nu atat demult incat sa investeasca intr-un Touran, de exemplu. Usor complicat, dar se pare ca vanzarile au mers suficient de bine incat sa fie luat in calcul un nou model - de fapt o restilizare a celui vechi.

Oficial: Noul Volkswagen Golf Plus!Acesta a debutat la Salonul Auto de la Bologna si, daca nu cunosti foarte bine modelul Plus de pana acum, va fi dificil sa deosebesti noul de vechiul model. Noul Golf Plus este mai mult un facelift discret al generatiei anterioare si nu preia prea mult din ideea de design a noului Golf VI. Blocurile optice au fost usor redesenate, ca de altfel si spoilerul fata, iar stopurile au primit un fundal mai deschis si doar atat. Usoare retusiri sunt vizibile la la spoilerul spate, stopurile de ceata fiind redimesionate.

Oficial: Noul Volkswagen Golf Plus!Interiorul este practic cel al lui Golf Plus V, cu cateva imbuntatiri, cum ar fi volanul cu comenzi integrate, preluat de pe a sasea generatie Golf. Germanii spun ca la partea tehnica se mizeaza pe aceleasi propulsoare de pana acum, dar cu un consum mai redus de combustibil. In plus, noul Golf Plus renunta la cutiile automate clasice in favoarea celor DSG cu 6 sau 7 trepte - in functie de motorul la care sunt cuplate.

Spune-ti parearea despre noul Golf VI pe forumul Sotto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.