Constructorul coreean a lansat, deocamdata in Coreea, sedanul premium Equus.
Hyundai EquusHyundai a dezvoltat un sedan premium, Equus, pe care il ofera mai intai pe piata coreana, dar deocamdata nu se stie daca modelul va ajunge si in Europa. Equus vizeaza direct concurenta premium (BMW, Mercedes, Audi) si chiar seamana cu modelul S-Klasse la partea frontala. Ambitiile de lux sunt prezente si la interior, unde insertiile de lemn si pielea sunt folosite in exces.
Hyundai EquusNu se stiu prea multe informatii despre Equus, la fel cum nu exista nici prea multe poze. Se stie insa ca masina va putea fi echipata cu un propulsor V6, de 3,8 litri, care produce 285 CP si 358 Nm. Va mai fi oferit si un V8, tot pe benzina, de 4,6 litri, capabil sa dezvolte 360 CP si 440 Nm.
Equus va putea fi echipat cu mai multe sisteme caracteristice modelelor premium din Europa, iar pretul masinii va porni de la putin peste 30.000 euro.
Sursa: WorldCarFans
Hyundai Equus - Interior


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.