Subaru va prezenta oficial noul Legacy la Salonul Auto de la New York, dar niponii au aratat deja pozele, impreuna cu informatiile tehnice.
Subaru LegacyLa inceputul acestui an Subaru a prezentat conceptul noii generatii Legacy la Salonul Auto de la Detroit, iar acum niponii vor dezvalui versiunea de serie, tot la un salon american, cel de la New York. Dupa cum se poate observa, versiunea de serie urmeaza fidel liniile conceptului, dar detaliile arata mai "normal".
Subaru LegacyCei de la Subaru spun ca platforma tehnica este complet noua, mai sportiva, iar motorizarile au primit upgrade-uri serioase. Transmisia integrala permanenta, dotare de serie a tuturor versiunilor Legacy este adaptata pretentiilor sportive ale masinii si promite o influenta si mai accentuata asupra tinutei de drum, impreuna cu sistemele electronice de stabilitate.
Subaru LegacyCel mai mic motor este cel boxer, cu 4 cilindri, care furnizeaza o putere maxima de 170 CP dintr-o cilindree de 2,5 litri. Acesta echipeaza versiunile Legacy 2.5i si este cuplat, in echiparea standard, la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte. Optional se poate comanda cutia cu transmisie variabila Lineartronic, o noua realizare tehnica a niponilor.
Subaru LegacyO alta versiune (cea mai puternica) este Legacy 2.5GT, care mizeaza pe ajutorului unui turbocompresor pentru a oferi un maxim de 265 CP. Turbina este montata sub motorul boxer, astfel incat niponii spun ca raspunsul motorului este mai rapid, iar centrul de greutate este mai jos. In combinatie cu acest motor este disponibila doar cutia manuala cu 6 trepte.
Subaru LegacyVarful de gama (dar nu cel mai puternic) este Legacy 3.6R, echipat cu un propulsor boxer cu 6 cilindri, de 3,6 litri, care produce 256 CP. Acest model este unul orientat mai mult catre confort, fiind cuplat la o cutie de viteze automata, cu 5 trepte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.