Alfa anunta o infuzie de putere in gama de motorizari a modelului MiTo.

Alfa MiToAlfa a reusit sa impresioneze publicul cu noul model MiTo, datorita designului foarte pasional, inspirat din cel al supersportivei 8C Competizione. Italienii au simtit sansa acestui model pe o piata dominta de Mini, asa ca pluseaza si la capitolul putere.

Alfa MiToConstructorul italian a pregatit un motor de 1,4 litri, cu o noua tehnologie de admisie, MultiAir, acest motor fiind unul cu emisii Euro5 si cu mai multe posibilitati de ajustare a puterii maxime. In versiunea de baza, acest motor dezvolta 105 CP, in conditiile unui consum mediu de 5,8 litri/100 km. O a doua versiune acestui propulsor furnizeaza 135 CP, datorita unui compresor. Cu acest motor, Alfa MiTo accelereaza de la 0 la 100 km/h in 8,4 secunde si atinge o viteza maxima de 207 km/h. Consumul mediu declarat este de 5,6 litri/100 km.

Alfa MiToItalienii au impins si mai mult aceasta versiune turbo, asa ca ofera si varianta de 170 CP a motorului de 1,4 litri. Acesta este cel mai puternic motor de pe Alfa MiTo si transforma masina intr-un veritabil hothatch, daotita si greutatii reduse. In versiune de 170 CP, Alfa MiTo accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,5 secunde si atinge 219 km/h. Consumul mediu oficial este de 6 litri/100 km.

Alfa MiToIn conditiile in care viitorul modelului MiTo GTA este incert, cel putin in aceasta perioada foarte grea pentru industria auto, Motorul de 1,4 litri turbo, in versiune de 170 CP ar putea fi cel mai tentant (pentru ca este cel mai puternic) din gama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.