Kia a prezentat o noua galerie foto cu facelift-ul modelului cee'd, dupa debutul masinii la Salonul Auto de la Frankfurt.

Kia cee'd faceliftCoreenii au operat probabil cel mai important facelift al lor de pana acum si asta pentru ca vorbim de modelul care a relansat puternic marca Kia in Europa - cee'd. Kia cee'd a adus volume de vanzari importante pentru constructorul coreean, dupa mult timp in care masinile Kia au avut o prezenta discreta pe piata. Asa ca un facelift conteaza enorm mai ales in conditiile in care clasa compacta a fost revigorata recent cu mai multe modele cotate mai bine din punct de vedere al imaginii: VW Golf, Mazda3, Opel Astra.

Kia cee'd faceliftModificarile operate de coreeni hatchback-ului de clasa compacta nu sunt deloc minore. Doar forma generala a masinii a ramas la fel, pentru ca, in rest, toate detaliile de design au fost modificate. Farurile au o alta forma, mai elaborata, grila fata este schimbata si subliniata cu un contur cromat, stilul fiind asemanator cu ceea ce vedem la Forte, un alt model Kia important. Si partea de jos a spoilerului a fost redesenata, iar proiectoarele sunt acum mai puternice din punct de vedere al designului. Oglinzile, a caror forma a fost modificata integreaza acum si semnalizatoare.

Spatele arata diferit datorita stopurilor cu aceeasi forma, dar cu structura interna complet schimbata. Partea inferioara a spoilerului spate este modificata, stopurile de ceata fiind de asemenea schimbate.

Kia cee'd faceliftHabitaclul se prezinta cu un nou volan, tablou de bord redesenat cu iluminare rosie pentru indicatoare, consola centrala modificata si un nou schimbator de viteze. Evident, sunt schimbari importante si la nivelul finisarilor si materialelor interiorului.

Kia cee'd faceliftNoul cee'd facelift, care este mai lung cu 25 mm decat modelul aflat inca in showroom-uri, va veni cu sistem ISG (Idle Stop & Go)si pe motorul diesel de 1,6 litri, acesta putand fi cuplat la o noua cutie de viteze manuala, cu 6 trepte. Noile setari ale platformei tehnice si suspensiilor vor aduce schimbari in comportamentul rutier, unul si asa foarte apreciat de public.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.