Skoda ne-a aratat, in sfarsit, un set complet de poze cu noul Superb Combi.

Skoda Superb CombiPrima generatie Skoda Superb a prins destul de bine avand in vedere ca oferea un nivel foarte bun de confort si de spatiu, la un pret accesibil. Practic, Superb a fost debutul marcii Skoda catre o oferta cu usoare tente premium. A doua generatie este si mai rafinata, la fel de spatioasa si cu o gama de motoare mai performante. Cehii au decis chiar ca exista public si pentru o versiune break, asa ca au lansat modelul Superb Combi.

Skoda Superb CombiBreak-ul cehilor a fost concepu in as afel incat sa fie cat mai elegant, dar nu este neaparat asa. Spatele masiv nu se prea potriveste cu stopurile prea mici si prea simple, astfel incat stilul ramane pe locul 2, dupa adevaratul avantaj al masinii - spatiul, mai ales cel de incarcare. Superb Combi vine cu un portbagaj al carui volum inregistreaza 633 de litri, iar daca bancheta spate este rabatata, acesta creste la 1.865 de litri. Cehii mai marcheaza o premiera. Introducerea (optional), pentru prima data pe un model Skoda, a hayonului actionat electric, sistemul fiind caracteristic altor break-uri cu pretentii.

Skoda Superb CombiGama de propulsoare este aceeasi cu cea anuntata pentru berlina. Superb Combi poate fi echipat cu 3 propulsoare pe benzina si doua diesel. Cel mai mic motor pe benzina este unul turbo, de 1,4 litri TSI, care produce 125 CP, urmat de un motor de 1,8 litri TSI a carui putere maxima atinge 160 CP. Cel mai mare motor disponibil este unul V6 de 3,6 litri FSI cu 260 CP. Gama d epropulsoare diesel este acoperita de motorul de 2 litri TDI oferit in versiunea de 140 CP si 170 CP.

Bineinteles ca si versiunea break a modelului Superb este disponibila cu sistemul de tractiune integrala de pe berlina Superb.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.