Primul SUV Skoda este disponibil in Romania, la un pret de pornire de 15.466 euro.

Skoda YetiSkoda a lansat primul sau SUV in conditii nu tocmai prielnice pe o piata puternic influentata de criza, cu segmentul SUV-urilor puternic afectat la nivelul vanzarilor. Totusi, Yeti vine cu preturi competitive si echipare foarte buna, iar daca tinem cont si de apetitul romanilor pentru modelele Skoda, SUV-ul cehilor s-ar putea descurca onorabil pe piata locala.

Skoda YetiYeti figureaza de mult timp in planurile celor de la Skoda, conceptul fiind prezentat inca de acum 5 ani. Masina seamana cu Roomster la partea frontala, dar este usor de deosebit datorita inaltimii mai mari a caroseriei, scutului de protectie a motorului si proiectoarelor mari, integrate in spoiler. Interiorul este tipic VW, fara linii fanteziste.

Skoda YetiSkoda Yeti este oferit in versiune 4x2 si 4x4, cu 2 motoare pe benzina si un turbodiesel in 3 versiuni de putere. Cel mai mic motor pe benzina este cel de 1,2 litri TSI, care produce 105 CP, aceasta versiune de motorizare fiind disponibila doar cu tractiune 4x2, pretul de pornire fiind de 15.466 euro (TVA inclus). Celalalt motor pe benzina, de 1,8 litri TSI si 160 CP este disponibil numai cu tractiune integrala si cutie manuala cu 6 trepte, la un pret incepand cu 19.036 euro.

Cel mai ieftin diesel, 2 litri TDI de 110 CP costa incepand cu 17.012 euro (versiune 4x2). Urmeaza acelasi 2 litri TDI de 140 CP - 22.605 euro si apoi versiunea de 170 CP, al carei pret incepe de la 23.795. Cel mai scump Yeti costa 26.056 (pret de pornire) - nivel de echipare Experience, motor 2 litri TDI, 170 CP.

Lista completa a preturilor, cu echiparile disponibile, plus optionale, o gasiti aici.

Cum vi se par preturile noului SUV Yeti? Credeti ca exista alternative mai bune la acesti bani?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.