Constructorul german a publicat primul teaser (foto + video) cu noua generatie BMW Seria 5.

Noua generatie BMW seria 5 este asteptata cu mult interes de fanii marcii, dar nu va mai dura mult si vom vedea exact cu ce se prezinta constructorul bavarez in clasa mare. Noul Seria 5 va fi prezentat oficial pe 23 noiembrie. Pana atunci ne putem face o idee despre silueta masinii, cu ajutorul primului teaser publicat ieri de constructorul german.

Noul BMW Seria 5 - teaser

Aceasta este singura poza care sugereaza liniile masinii, dar, pana la data prezentarii oficiale, nu este exclus sa mai "primim" un teaser, poate mai sugestiv. BMW a publicat, impreuna cu aceasta fotografie si un clip video interesant, care ne arata "compunerea" noului model.


Cam singurul indiciu major pe care ni-l ofera acest teaser este faptul ca noul Seria 5 are un spate foarte plonjat, care reduce suprafata plana a capotei portbagajului, ceea ce face ca masina sa arate ca un coupe. In rest sunt asteptate upgrade-uri la nivelul motorizarilor si multe din sistemele prezente pe noua Serie 7.

Rivalii de la Mercedes sunt probabil la fel de curiosi in privinta designului si tehnicii noului Seria 5 avand in vedere ca masina va concura cu noul E-Klasse, model de asemenea nou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.