Dacia nu a prezentat inca poze oficiale cu interiorului noului SUV romanesc, dar au aparut unele neoficiale.

Noua Dacia Duster a fost prezentata oficial acum o saptamana si cu toate ca am primit informatii detaliate despre platforma tehnica a masinii si sistemul de tractiune integrala, comunicatul de presa a fost insotit doar de poze de exterior cu masina.

Dacia Duster - InteriorInteriorul n-a ramas mult timp un secret, pentru ca cei de la Daciaclub au reusit sa obtina doua poze cu interiorul masinii. Poze din care observam ca s-a pastrat linia plansei de bord de la Logan, dar comenzile au fost putin retusate si rearanjate. De asemenea, au aparut si cateva noutati la capitolul echipare.

Dacia Duster - InteriorNu se stie exact ce nivel de echipare este pe masina careia i s-au facut poze, dar observam ca au aparut comenzile radio la volan (acel satelit de comanda, in spatele volanului, caracteristic si celor de la Renault). Consola centrala este imbracata intr-un material lucios, la fel si conturul grilelelor de aerisire, o insertie a aceluiasi material fiind inserata si pe volan. In partea de jos a consolei a aprut butonul care comanda modul de functionare a transmisiei 4x4 (cu optiunile 4x2, Auto si 4x4 Lock).

Dacia DusterDacia Duster va fi disponibila in toate tarile de comercializare in versiunea 4X2 – pentru clienti care doresc un vehicul cu garda mare la sol, cu o pozitie de conducere inalta la volan, dar care nu au o nevoie reala de patru roti motrice in utilizarea cotidiana – si in versiunea 4X4 pentru o utilizare mai larga.

Dacia DusterPlatforma ranforsata a modelului Dacia Duster este adaptata pentru o utilizare atat in afara drumurilor amenajate cat si pentru o utilizare off-road datorita unei garzi la sol inalte (de peste 200 mm) si a unor unghiuri de trecere importante (30° pentru unghiul de atac si de peste 35° pentru unghiul de degajare).

Dacia Duster va fi disponibil, in versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP precum si cu doua motoare diesel - 1.5 dCi de 85 CP si 1.5 dCi de 105 CP.

Masina va fi disponibila la vanzare in primavara anului viitor, dupa debutul oficial de la Salonul Auto de la Geneva, de la inceputul lunii martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.