Kepler Motors, un constructor aflat la inceputuri, a atras deja atentia cu un bolid hibrid, de 800 CP.

Kepler MotionChiar daca sunt practic necunoscuti in lumea buna a constructorilor de bolizi exclusivisti, cei de la Kepler Motors au toate sansele sa se impuna in cercurile selecte ale pasionatilor de supermasini. Din doua motive. Modelul Motion afiseaza niste performante extraordinare, este hibrid si va fi lansat la Salonul Auto de la Dubai, adica locul in care orice masina are peste 500 CP este studiata cu atentie.

Kepler MotionKepler Motion este un supercar veritabil, cu un maxim de 800 CP dar foloseste tehnologia hibrida intr-un mod inteligent. Puntea fata este animata de un motor electric capabil s aproduca 250 CP, iar puntea spate, baza propulsiei masinii este antrenata de un motor conventional, un V6 de 3,5 litri de la Ford, care produce 550 CP cu ajutorul a doua turbocompresoare.

Kepler MotionIn acest fel, Motion dispune de tractiune integrala, iar acest aspect se "simte" imediat la acceleratie. Bolidul ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 2,5 secunde, iar viteza maxima este de peste 320 km/h.

Masina va fi produsa in doar 50 de exemplare, primele unitati urmand sa ajunga la clienti in 2011. Motion se anunta o provocatoare masina de circuit, fiind destul de usoara datorita caroserie din fibra de carbon, la care se adauga amrtizoarele ajustabile, aerodinamica ajustabila si sistemul Launch Control.

Kepler Motion


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.