Cadiilac a anuntat un nou concept pentru Salonul Auto de la Detroit, dar si premiera mondiala a noului CTS Coupe.

Cadillac ConceptCadillac, constructorul pe care GM l-a ales pentru a iesi din nota obisnuita, cam prea clasica, a masinilor americane, continua sa dezvolte idee de design futurist a berlinelor sale si va prezenta la Detroit un nou concept. Despre care nu se stie nimic altceva decat ca va rafina impresia de forta lasata de designul modelului CTS. Desenat sub motto-ul "Stiinta si arta" noul concept va pastra linii si influente vazute la Cadillac Sixteen, CTS Coupe si Converj.

Din standul Cadillac nu va lipsi noul CTS Coupe, un model ale carui linii ar trebui sa atraga tinerii americani, dar - intr-o masura mult mai mica - clientela europeana.

Cadillac CTS CoupeAmericanii nu sunt foarte darnici cu motorizarile, asa ca noul CTS Coupe vine deocamdata cu un singur propulsor. Este vorba de un V6 de 3,6 litri, cu injectie directa, care produce 304 CP. Acesta este cuplat, in echiparea standard, la o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte, una automata, tot cu 6 trepte, fiind disponibila optional.

Cadillac CTS CoupeAmericanii ofera coupe-ul CTS cu tractiune spate sau integrala, puntea spate beneficiind si de un diferential cu alunecare limitata. La nivelul suspensiilor sunt disponibile doua setari, una orientata catre sport pur si una pentru utilizarea normala.

Cadillac CTS Coupe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.