Cadillac a prezentat noul model CTS-V in versiune coupe.

Cadillac CTS-V CoupeDesi piata auto este departe de revenirea asteptata de toata lumea, Cadillac continua sa ofere modele foarte performante, scumpe, destinate pasionatilor. Este si cazul noului CTS-V Coupe, un model extrem de performant, care ar trebui sa-i multumeasca pe cai carora le-a placut modelul CTS-V sedan, dar isi doreau acelasi motor pe un coupe mult mai dinamic din punct de vedere vizual.

Noul CTS-V vine cu acelasi stil high-tech afisat de sedan, dar este o aparitie mult mai dinamica datorita spatelui extrem, cu linii foarte taioase si celor doua iesiri ale esapamentului, amplasate central.

Cadillac CTS-V CoupeMotorul este acelasi de pe CTS-V sedan si de pe Corvette ZR1, un V8 de 6,2 litri, supraalimentat, care produce 556 CP si 747 Nm. Vorbim despre cel mai performant motor Cadillac oferit vreodata de constructorul american, CTS-V Coupe asigurand o acceleratie 0 - 100 km/h in doar 4 secunde.

Cadillac CTS-V CoupeLa nivelul transmisiilor se poate opta fie pentru o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte, fie pentru una automata, tot cu 6 trepte si cu padele pentru schimbarea treptelor de la volan. Suspensia Magnetic Ride asigura reactii foarte rapide pentru se putea adapta conditiilor de drum si stilului de condus abordat de sofer.

Franele sunt furnizate de Brembo, iar pneurile, unele foarte performante, spun americanii, au fost create de Michelin.

Cadillac CTS-V Coupe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.