Opel a prezentat un nou set de poze cu Opel Meriva, poze care dezvaluie si interiorul monovolumului de clasa mica.

Opel MerivaA doua generatie Opel Meriva promite sa fie una dintre cele mai interesante prezente din categoria monovolumelor de clasa mica. Si asta pentru ca masina vine cu o solutie atipica de acces in habitaclu: portierele spate in oglinda.

Opel a ales aceasta solutie pentru a impresiona, dar si pentru ca portierele in oglinda asigura accesul foarte facil in habitaclu. Oricum, Meriva este singurul model de productie mare care vine cu aceasta solutie.

Opel MerivaInteriorul masinii, care promite spatiu din belsug pentru un monovolum de clasa mica, mizeaza si pe luminozitate. Suprafetele vitrate mari, sustinute de un plafon transparent ar trebui sa maximizeze senzatia de spatiu peste ceea ce exista fizic la acest capitol. Plansa de bord este una moderna, fara experimente stilistice, iar consola centrala seamana putin cu cea de la noua Astra.

Opel MerivaMasina este mai mare decat prima generatie, la toate capitolele si arata foarte interesant. Partea frontala este in noua linie Opel, cu faruri desenate in asa fel incat se potrivest cu linia laterale a geamurilor, una neobisnuita, permisa insa de sistemul de deschidere in oglinda, FlexDoors.

Opel MerivaGama de motorizari va acoperi intervalul 75 CP - 140 CP, dar Opel spune ca nu peste mult timp va fi oferita si o versiune ECOFlex a acestei noi generatii. Se pot comanda cutii de viteze manuale, cu 5 si 6 trepte sau o noua cutie de viteze automata, cu 6 trepte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.