VW a aratat la Geneva o noua generatie a monovolumului Sharan.

Volkswagen a inlocuit modelul Sharan, vandut in peste 600.000 de exemplare, cu o noua generatie al carei debut s-a consumat la Salonul Auto de la Geneva.

Volkswagen SharanGermanii spun ca noul model este complet nou, pentru prima data preferandu-se adoptarea portierelor culisante pentru zona posterioara. Noul Sharan este mai spatios, mai bine lucrat, spun cei de la Volkswagen si poate gazdui pana la 7 ocupanti, fiecare loc putand fi usor modulat, in functie de nevoile de moment.

Volkswagen SharanMonovolumul va fi disponibil de la sfarsitul acestei luni cu mai multe motorizari, printre care si TDI-ul de 2 litri si 140 CP, dar si TSI-ul tot de 2 litri si 200 CP. Se va putea opta si pentru cutia de viteze DSG. Volkswagen afirma ca noul Sharan va bate si recordul de consum in clasa sa, modelul echipat cu motorul TDI de 140 CP afisand un consum mediu de doar 5,4 litri/100 km.

Volkswagen SharanPe lista de echipamente figureaza 7 airbag-uri, faruri bi-xenon, sasiu adaptabil si un sistem de mentinere constanta a garzii la sol. Masina va fi disponibila si cu tractiune integrala 4 Motion, pentru TDI-ul de 2 litri si 140 CP.

Volkswagen Sharan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.