Nissan arata o noua galerie foto cu versiunea facelift a SUV-ului Qashqai.

Nissan Qashqai faceliftNissan Qashqai a fost privit cu scepticism la debut si pe buna dreptate. Pe langa numele ciudat si destul de complicat de retinut si pronuntat, masina a fost promovata ca un crossover urban, un SUV de oras care nu pune probleme la parcare, dar face fata si cand se termina soseaua.

Nissan Qashqai faceliftMasina a prins insa foarte bine la public, iar Qashqai a devenit unul dintre SUV-urile preferate ale celor care circula destul d emult in oras, dar vor si o masina capabila atunci cand pleaca in excursie. Qashqai se bucura de apreciere si in Romania, putand fi vazut destul de des in trafic pentru o masina care nu este chiar low-cost.

Nissan Qashqai faceliftNoi am testat masina acum ceva timp si am ramas oarecum dezamagiti de stilul prea banal al unei masini de altfel foarte interesante si placute. Ei bine, niponii au rezolvat aceasta problema a stilului printr-un facelift foarte binevenit si reusit.

Nissan Qashqai faceliftMasina vine acum cu o parte frontala complet noua, mult mai stilata si mult mai dinamica, chiar usor agresiva. Capota are o alta forma, farurile sunt altele, mai inguste si mai mult lungite pe aripi, grila are o prezenta mai puternica. Partea inferioara a spoilerului schimba insa cel mai mult aspectul partii frontale a masinii. Mult mai fluida, cu o "buza" aerodinamica si locasul proiectoarelor modificat, aceasta zona contribuie la creionarea unei imagini mai dinamice.

Spatele vine cu stopuri cu aceeasi forma, dar cu o proeminenta facuta din motive de aerionamica. Luminile de frana si cele de pozitie sunt formate din grupuri de LED-uri.

Masina debuteaza pe piata in aceasta primavara, preturile urmand sa fie anuntate in scurt timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.