Geely a modificat designul modelului GE, o copie fidela a limuzinei britanice de superlux.

Geely GEGeely GE a facut valuri anul trecut la prezentarea oficiala. Cu siguranta nu unele de simpatie in Europa, pentru ca modelul chinezesc copia peste limitele intelegerii unul dintre cele mai luxoase si mai stilate modele britanice - Rolls-Royce Phantom.

Geely GEIn incercarea (imposibila) de a-i da o nota ceva mai originala, chinezii au operat un facelift major, astfel incat GE seamana mai putin cu Rolls-ul la nivelul detaliilor, dar la fel de mult la nivelul ansamblului. Partea frontala este mai "chinezeasca", farurile nu mai au forma celor de la modelul britanic, iar grila copiata fidel initial a lasat locul uneia mai rotunjite si aproape la fel de mare.

Geely GESpatele a primit noi stopuri, de aceasta data dispuse pe orizontala, care nu salveaza insa mare lucru din stilul mai mult decat discutabil al acestei masini. Si la interior s-au operat modificari, bancheta spate fiind inlocuita cu scaune individuale.

Geely GE are un motor V6 care produce 270 CP si distribuie puterea puntii spate printr-o cutie automata.

Geely GE
Geely GE

Sursa: Carscoop


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.