Renault revine in clasa mare cu noul Latitude, o reinterpretare a modelului Samsung SM5.

Renault LatitudeCel mai asteptat model din ultimul timp a fost prezentat de Renault si va debuta in cursul acestui an pe o mare varietate de piete. Este vorba de noul Latitude, un model care va inlocui deloc reusitul VelSatis. Desi toata lumea se astepta ca Renault sa readuca in gama numele Safrane, francezii au preferat un nou nume - Latitude.

Renault LatitudeMasina este o noutate pentru Europe, dar ea deriva din modelul Samsung SM5, produs de Renault si Samsung in Coreea. Latitude are aceeasi platforma si acelasi stil. Partea din fata este usor redesenata fata de SM5, dar spatele este aproape identic.

Renault LatitudeSe observa imediat ca francezii s-au saturat de experimente la nivelul stilului. VelSatis nu a prins deloc, asa ca Renault a revenit la un stil mult mai curat si proportii clasice. Latitude va incerca sa se impuna prin eleganta, chiar daca nu vine cu nimic deosebit din punct de vedere al stilului. Dealtfel, clientilor clasei mari, pare sa le placa mult mai mult "seriozitatea" unei masini, decat un stil mai extravagant.

Renault LatitudeDeocamdata, Renault nu a aratat nici o poza de interior, dar spune ca acesta va fi la nivelul concurentilor, iar gama de echipamente de confort de siguranta, la fel. Nu s-a spun nici macar ce motorizari si transmisii vor fi disponibile, dar avand in vedere clasa masinii vom vedea probabil propulsoare puternice si posibil si o noua cutie automata.

Noul Latitude va fi prezentat oficial in aceasta vara la Salonul Auto de la Moscova, dar verisunea pentru Europa va debuta la Paris, in toamna. La scurt timp dupa salonul de la Paris vor incepe si vanzarile, spun francezii.

Cum vi se pare noul Latitude? Arata mai bine decat VelSatis? Credeti ca are mai multe sanse in clasa mare?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.