Suzuki a arata primele poze si a prezentat primele infoormmatii referitoare la noua generatie Swift.

Suzuki incearca sa atraga atentia in clasa mica prin intermediul celei de-a treia generatii a modelului Swift. O masina care vine cu mai multe plusuri, dar detalii prea putin diferite fata de generatia de pana acum. Dealtfel, noua generatie Swift pare mai mult un facelift al actualului model. Cu toate acestea, Suzuki afirma clar ca este vorba de un model nou.

Se observa imediat ca partea frontala este foarte putin modificata. Farurile sunt usor redesenate, desi arata la fel, la nivelul formei generale. Grila fata este putin modificata, la fel si zona inferioara a spoilerului, care integreaza proiectoare revizuite. Deocamdata nu se stie ce modificari apar la nivelul spatelui, pentru ca Suzuki a arata doar cele doua poze pe care le vedeti cu acest nou model.

Noul Suzuki Swift

Ceea ce s-a schimbat insa regasim la nivelul dimensiunilor. Noul Swift a ajuns la o lungime de 3,85 metri, fata de cei 3,76 metri ai generatiei anterioare. Si latimea a crescut, dar foarte putin, noul model fiind si cu 10 mm mai inalt. Evident, majorarea dimensiunilor ar trebui sa fie observata si la nivelul spatiului interior, care va fi unul din atuurile masinii, spun niponii.

Noul Suzuki Swift

Noul Swift a primit si un nou motor pe benzina, cu o cilindree de 1,2 litri, care produce 94 CP/6.000 rpm si 118 Nm/4.800 rpm. Acest motor il inlocuieste pe cel de 1,3 litri si afiseaza un consum mediu de 4,9 litri/100 km. Propulsorul va fi disponibil, optional, cu o cutie de viteze automata.

Suzukia va oferi si un diesel de la inceputul anului viitor. Acesta are 1,3 litri si afiseaza un consum mediu de 4,2 litri/100 km.

Masina a fost prezentata in cadrul unei ceremonii desfasurate la uzina din Ungaria, unde sunt asamblate mai multe modele Suzuki. Premiera mondiala va fi la Salonul Auto de la Paris, iar vanzarile vor debuta in aceasta toamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.