Mercedes a prezentat oficial noua generatie CLS, la cateva zile dupa ce primele poze au scapat pe internet. Oricum surpriza a fost dezvaluita, deci secretul nu mai avea nici un rost.

Ideea este ca noul CLS nu este deloc o masina urata. Arata bine, foarte bine, dar lipseste elementul original al primei generatii. Primul model are un design care a surprins la momentul lansarii (2003) pentru ca avea o forma si o parte frontala diferita, sensibil diferita de a oricarui model din gama nemtilor.

Mercedes CLSNoul CLS nu mai suprinde atat de mult. Partea frontala este unica, dar seamana oarecum cu a celorlalte modele actuale Mercedes. Ma astept ca masina sa arate excelent in realitate, dar – pentru mine – parca nu mai are prospetimea pe care a avut-o primul model. Da, primul model pare extrem de simplu acum, din punct de vedere estetic, dar atunci parea altceva. Si asta asteptau si clientii. Altceva. Si s-a vazut la vanzari. 170.000 de exemplare din 2004 pana acum, foarte bine pentru o masina premium, destul de scumpa.

Spatele, zona cea mai importanta pentru aspectul unui coupe cu 4 usi, ramane pe aceeasi linie, dar nu-mi plac neaparat stopurile. Parca sunt prea rotunjite, nu.... citeste continuarea si vezi o galerie foto completa pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.