Auto 31 August 2010 00:05
Citroen ne-a aratat astazi ce de-al doilea model din gama premium DS. Se numeste DS4 si este cam in acelasi segment cu noul Citroen C4. Doar ca e premium, spun francezii, si va veni la preturi premium.

Daca DS3 mi-a placut, pot sa va spun ca si noul DS4 imi place la fel de mult. Citroen a cam inteles cum sa-si gestioneze gama superioara, asa ca, daca punem noul DS4 langa noul C4, observam imediat diferenta si de design si de atitudine. Normal, Citroen mai are mult de lucru pana sa faca o gama care sa fie perceputa ca premium, dar au inceput bine si au sanse. Peste ani, daca sunt coerenti, au sanse.

Citroen DS4Este bine si ca francezii se preocupa sa faca din aceasta gama una cu modele al caror comportament difera fata de gama normala “C”. Si la nivel de echipare lucrurile stau bine, cu materiale de buna calitate si – sa speram – asamblari comparabile cu ale nemtilor. Uitati-va la scaune, cat de elaborate sunt si ce bine/retro arata. Pentru ele sunt disponibile doar tapiterii de piele, multiple combinatii. Citeste articolul integral pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.