Ferrari arata un nou model, unul care a fost insa vandut inainte de a fi prezentat.

Ferrari spune ca acest model este cel mai exclusivist Ferrari creat vreodata, dar cred ca sunt cam optimisti. Masina este insa una absolut deosebita si va fi produsa in doar 80 de exemplare. Vorbim de Ferrari, asa ca italienii au anuntat ca toate exemplarele au fost deja rezervate. SA Aperta este produs pentru a celebra cei 80 de ani de existenta ai casei de design Pininfarina, initialele “SA” provenind de la cele ale lui Sergio si Andrea Pininfarina.

Bolidul italian are un mic soft top la care se recirge doar pentru vreme rea, iar parbrizul este mai inclinat decat la coupe-ul 599 GTB. La asta se adauga faptul ca garda la sol este mai mica, asa ca SA Aperta are un foarte bun coeficient aerodinamic. Sasiul a fost modificat pentru rigiditate mai mare, italienii afirmand ca aceasta este aproape... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.