Coreenii de la Kia vin cu un concurent puternic pentru recent lansatul VW Passat. Noul Optima arata mult mai bine decat modelul german.

Faptul ca cei de la Kia au avut ambitia sa treaca la un alt nivel este deja cunoscut. Trebuie sa fii chiar dezinteresat de tot ce insemana lumea auto ca sa nu realizezi ca Kia a investit enorm si foarte coerent, astfel incat, acum, a ajuns la o gama completa de modele noi, foarte atractive, fara legatura si modelele sterse si banale de la inceputul anilor 2.000.

I-am mai laudat pe coreeni, aproape la fiecare model nou pe care l-au prezentat in ultimul timp, si cred ca ce-au facut ei este o lectie de care ar trebui sa tina cont orice alt constructor auto. Daca nu faceau ce-au facut, in cel mai bun caz ramaneau o companie mica, cu acelasi modele stupide si ieftine si la propriu si la figurat. In cel mai rau caz, inchideau portile.

La Paris, coreenii au marcat debutul european al noului model Optima, masina care va activa in clasa medie. Si credeti-ma cand va spun ca vor "fura" din clientii altor marci, cu acest model. Si vor avea succes, pentru prima data in clasa medie, in Europa, chiar daca sigla lor este inca privita cu neincredere (si dezgust, de catre... citeste continuarea pe Motorstory.ro (si vezi o galerie foto completa).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.