Nissan GT-R, cea mai buna masina supersport a japonezilor de la Nissan, a aprimit un facelift si un upgrade serios de putere.

Nu stiu ce credeti voi despre Nissan GT-R, dar pentru mine este una dintre cele mai atragatoare masini supersport din lume. Mare, facuta nu dupa principii de design, ci dupa criterii de eficienta, arata totusi incredibil de bine. Inspira cifre ametitoare si chiar le obtine. Nu vine cu nebuniile de spactacol permise de alti bolizi cu tractiune spate, pneuri “afumate” si dare negre pe asfalt, ci este facuta sa puna puterea jos cat mai bine, sa se agate de fiecare cm2 de asfalt.

Ca urmare, desi nu are puterea modelelor Ferrari si Lamborghini, pe circuit le poate domina. Cum spunea Jeremy Clarkson, daca imi aduc bine aminte – vireaza mai repede decat electricitatea.

GT-R a primit un upgrade care ii va face fericiti pe fanii acestui model. Pe langa un facelift discret, dar inspirat, sub capota s-au intamplat mai multe modificari. V6-ele de 3,8 litri, biturbo, a fost dus de la... citeste continuarea si vezi o galerie foto completa pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.