Noua generatie a modelului VW Jetta are un design diferit de al modelului Golf, dar nu straluceste deloc din punct de vedere estetic.

Volkswagen a lansat noua generatie a modelului Jetta in vara acestui an, in Times Square din New York, americanii fiind favorizati pentru ca ei apreciaza Jetta mai mult decat pe oricare alt model european, spune VW.

Acum a venit si randul europenilor, ceea ce vedeti in poze fiind versiunea pentru Europa a modelului Jetta. Un model care tine locul unui Golf berlina, si a carui generatie trecuta are exact partea frontala a Golf-ului V.
Noua generatie vine insa cu un design diferit de al actualului Golf VI. Nu mult diferit, dar suficient cat sa nu mai fie confundata cu Golf, cand este privita din fata.

Bineinteles, acelasi design fad, desi pentru mine este ceva mai “comestibila” decat noul Passat. Oricum, nu avem.. citeste continuarea pe Motorstory.ro (+galerie foto).

Citeste si: Prima banda a drumului nu exista pentru soferii romani!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.