Auto 3 Noiembrie 2010 00:05
Mercedes se lauda cu noul SLK pentru care va oferi cel mai tehnologizat plafon panoramic din lume. O premiera in industria auto.

Mai toti producatorii au prins deja strategia pozelor spion. Nici nu mai asteapta ca acestea sa fie facute de paparazzi auto, ci isi fac propriile fotografii, cu masina camuflata si apoi publica oficial pozele, pe post de teaser.

Asa e si in cazul de fata, pentru ca ceea ce vedeti mai jos sunt poze cu noua generatie (a treia) Mercedes SLK. Evident, masina este atat de imbracata (uitati-va ce “placa” are pe capota!) incat nu ne putem da seama deloc de detalii, dar nemtii nici nu vor asta. Ne-o vor arata in toata splendoarea abia anul viitor, probabil la Salonul Auto de la Geneva.

Oricum, povestea pozelor este alta. Sunt facute la ultimul test a ceea ce Mercedes numeste o premiera in lumea auto. Este vorba de plafonul Magic Sky Control, unul deosebit, testat la temperaturile extreme din Death Valley, la granita dintre statele americane California si Nevada. La 50 de grade Celsius, dupa alte sapatamani de teste pe langa Cercul Polar.

Ce este Magic Sky Control? Asa cum va imaginati, noul SLK va avea acelasi plafon rigid escamontabil ca si primele doua generatii. Doar ca, acum, nemtii vor oferi pe lista de optionale acest... citeste articolul integral pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.