Audi a prezentat detaliile tehnice ale primului hibrid din gama, unul destinat in primul rand americanilor cu spirit eco.

Audi face pasul catre propulsia hibrid si o face chiar in fata americanilor, care, desi mari amatori de motoare mari si gurmande sunt paradoxal printre cei mai sensibili la tehnologia hibrid.

Audi a ales sa vina cu un tren de propulsie hibrida pe modelul Q5, iar debutul oficial este programat pe taram american, la Salonul Auto de la Los Angeles. Performantele sunt interesante, dar o sa vedeti la final cam care este ideea acestui model.

Pana atunci, sa vedem ce ofera. Inginerii germani au cuplat motorul pe benzina de 2 litri TFSI, care produce 211 CP si 350 Nm cu unul electric a carui putere maxima ajunge la 45 CP, nivelul cuplului fiind de 211 Nm. Puterea ansamblului este de 245 CP, iar cuplul maxima disponibil are valoarea de 480 Nm.

La capitolul dinamica, Q5 Hybrid sta foarte bine. Acceleratia 0 – 100 km/h este posibila... continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.