Gata, s-a terminat asteptarea, noul Audi A6 a fost prezentat oficial, cu informatii complete si multe poze. Stiu ca asteptati cu interes sa-l vedeti, dar sper ca nu va asteptati la prea mult in ceea ce priveste designul.

Noul A6 este asa cum multi dintre noi simteam, improspatat, dar nu cine stie cat diferit de generatia anterioara si deloc diferit fata de tiparul Audi de pana acum. Arata bine, asta e clar, dar este format dintr-un amalgam de linii si elemente tipice Audi, incat iti da senzatia ca l-ai mai vazut pana acum. Pe diferite alte modele Audi. E cumva o senzatie ca se putea mult mai bine, ca nu e atat de multa noutate in ele pe cat ar fi trebuit. E mai multa finete, dar nu suficienta noutate.

Audi mizeaza totul pe aspectul dat de farurile cu LED-uri, care seamana cu cele de pe Audi A1 si pe stopurile, tot cu LED-uri, care nu sunt chiar mult diferite fata de cele ale generatiei anterioare. Asta pentru ca, privita din lateral, masina nu aduce nimic nou la nivelul liniei, fata de modelul pe care il inlocuieste. Acelasi profil, aceleasi taieturi la nivelul portierelor spate si umerilor masinii.

Interiorul vine cam cu aceeasi ambianta, singura diferenta fiind... citeste continuarea pe Motorstory.ro si vezi o supergalerie foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.