Cel mai accesibil model M de la BMW promite o experienta de neuitat la volan. Pentru ca este mic, usor si puternic.

Dupa o gramada de teasere, dupa ce ne-au lasat sa vedem treptat cate ceva, dar niciodata ansamblul, BMW a aratat acum noul BMW Seria 1 M Coupe. Cel mai mic M din actuala gama, cel mai accesibil, dar si unul dintre cele mai dinamice, datorita dimensiunilor si greutatii reduse.

Asa cum vedeti in galeria foto, masina a fost modificata la nivel estetic, fiind un M veritabil. Prize de aer generoase pe spoilerul fata si cele 4 tevi de esapament caracteristice. Plus bosaje mai mari ale aripilor, Seria 1 M Coupe fiind cu 55 mm mai lat decat modelul 135i.
Interiorul n-o sa va surprinda foarte tare, dar uitati-va cat de simplu pare si cat de bine desenat pentru sport. Cusaturi inspirate, volan sport, schimbator sport.. si cam atat. Simplu, orientat catre sofer si pornirile lui sportive.

Toata lumea astepta sa vada ce au facut bavarezii sub capota. Ei bine, Seria 1 M Coupe se bazeaza pe motorul cu 6 cilindri in linie, de 3 litri... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ 79 de poze).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.