Desi a debutat initial in America, mare consumatoare de monovolume, Chevrolet Orlando a ajuns si in Europa, iar din Romania va putea fi cumparat la inceputul anului viitor.

Ce aduce nou Orlando in segmentul familistelor? In primul rand un stil care s-ar putea sa prinda. Este o masina moderna, fara linii complicate, dar care dau senzatia de soliditate si putere, in conditiile in care privit din fata, Orlando atinge cumva si linia unui SUV.

Chevrolet spune ca este masina perfecta pentru cei cu familii ceva mai mari, dar si pentru tinerii cu multi prieteni, toti amatori de iesiri din oras. Si cred ca au dreptate, avand in vedere la Orlando are 7 locuri, iar pe cele de pe al treilea rand se spune ca se poate sta chiar bine. La nevoie, masina poate servi si ca utilitara, cu ambele randuri de scaune rabatate, volumul ajungand la 1.487 de litri.

Deocamdata sunt disponibile 3 motorizari, una pe benzina si doua turbodiesel. Propulsorul pe benzina are 1,8 litri si produce 141 CP. Consumul mediu este situat la 7,3 litri/100 km, iar viteza maxima este de 185 km/h. Cel mai solicitat va fi probabil motorul... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.