Inlocuitorul modelului Lamborghini Murcielago a fost aproape descoperit in cadrul unui eveniment privat. Masina promite sa fie o aparitie extrem de exotica.

Sunt tot felul de tehnici de a prezenta o masina, mai ales una foarte asteptata cum este noul Lamborghini Murcielago (pentru care exista doua variante de nume – Jota sau Aventador). Pozele pe care le vedeti au fost facute la un eveniment organizat pentru posesorii de Lamborghini, in Los Angeles.

La eveniment au participat, probabil nu intamplator si cativa jurnalisti, asa ca putem vedea noul model. Camuflat doar de banda adeziva lipita pe toata caroseria. E adevarat, din unghiurile astea nu vedem ansamblul masinii, dar ne putem da seama ca partea frontala este mult inspirata de Lamborghini Reventon, ultraexclusivistul model prezentat acum cativa ani si vandut demult.

In rest, nu putem spune decat ca va fi un festin sa... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.