Tipic american, noul Chrysler 300 mizeaza pe opulenta. La fel de bine putem spune insa ca arata foarte bine.

Asta e o noutate interesanta, clar. Avem, asadar, “noul” Chrysler 300, de fapt un facelift amplu al modelului pe care il stim toti. Imposibil sa nu-l fi vazut, nu sunt foarte multe, dar sunt si in Romania.

I-a impresionat si pe ai nostri, din pacate, din ce am vazut eu, genul de “smecheri” care au nevoie de ceva impozant, obligatoriu cu folie neagra pe geamuri. Nu generalizez, dar am vazut niste specimene mai putin civilizate la volanul unor asemenea masini.

Revenind strict la masina, nu pot decat sa spun ca este genul de imensitate americana ilogica in Europa, dar care mie imi place mult. N-as cumpara-o, evident, dar mi-ar placea s-o conduc din cand in cand.

Faceliftul acesta n-a schimbat platforma tehnica, una de Mercedes E-Klasse de acum doua generatii, dar probabil a fost imbunatatita.

Faceliftul n-a schimbat nici dimensiunile, ramane aceeasi masina masiva, dar farurile complet noi (cu LED-uri) o fac mult mai eleganta. Ba chiar, daca ne-am uita doar la partea frontala, am putea... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.