Una dintre cele mai luxoase limuzine din lume a primit o versiune coupe. Costa enorm de mult, dar poti face economie cand concediezi soferul.

Nu va asteptati la asta, nu? Nimeni nu se astepta, dar iata ca s-a facut. Maybach 57S, limuzina de superlux produsa sub patronajul Mercedes a primit o versiune coupe.

Nu este insa o versiune oficiala, desi Maybach a cooperat la producerea masinii.Vorbim de o transformare realizata de Xenatec, un carosier german, care face cam orice, la cerere.
Maybach 57S coupe este o realizare de exceptie, daca ne gandim ca nu este deloc usor sa transformi o limuzina de superlux intr-un coupe, fara a “suda” usile spate. Iar nemtii au facut treaba ca la carte, incat poti jura ca vorbim de o versiune oficiala.

Este adevarat ca cel care a desenat masina este exact designerul care a dat forma lui Maybach Exelero, conceptul facut de Maybach si Fulda, acum multi ani (2004).

Maybach 57S a suferit modificari majore la nivelul caroseriei si interiorului, dar platforma tehnica a ramas intacta, astfel incat performantele... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.