Kia a prezentat primele poze cu noua generatie Picanto. Cel mai mic model Kia arata foarte bine acum.

Nu e un secret faptul ca admir foarte mult modul in care Kia a evoluat rapid de la o gama de masini absolut banale, cu miros patrunzator de plastic ieftin, la o serie de modele care se pot bate de la egal la egal cu cele consacrate, in conditiile unui pret sensibil mai mic.

In ultimii (5) ani, Kia si-a revizuit complet gama, cu modele noi. Ramasese insa neatins (ma rog, a fost un facelift, care a facut mai mult rau) cel mai mic model – Picanto. O masina din vechea garda, care nu mi-a placut niciodata (nu cred ca placut nimanui) si care cred ca nici nu s-a prea vandut pe la noi, judecand dupa raritatea modelului prin traficul bucurestean.

Dar, gata cu prima generatie Picanto! Iata noul model, unul care, asa cum ma asteptam, arata incomparabil mai bine si mai interesant. Este mai “plin”, vrea sa... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.