Chevrolet Aveo Sedan, care se va numi Sonic in America, a debutat la Detroit cu un nou design, mult mai atragator decat pana acum.

Chevrolet a preferat sa renunte la numele Aveo pentru piata americana, asa ca masina se va numi Sonic. Doar peste ocean, pentru ca in Europa se numeste Aveo, va arata la fel si promite sa zguduie putin preturile in segment.

Stiti deja cum arata noul Sonic (o sa-i spun Sonic, pentru ca ceea ce vedeti e versiunea pentru America, dar puteti citi Aveo) pentru ca v-am aratat conceptul, dar aceasta e versiunea de serie. O masina care nu arata chiar rau, farurile parca au si o tenta usor retro si care promite sa ofere mult, pentru putini bani. Chevrolet spune chiar ca a acordat o atentie speciala tinutei de drum, care mizeaza pe agilitate si care a fost ajustata de inginerii care se ocupa de modelul Corvette. Ma rog, e o diferenta enorma intre cele doua masini, astfel incat cred ca au pomenit numele Corvette mai mult pentru imagine.

Interiorul este foarte interesant. Practic, adopta aceeasi idee cu cel... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.